Acheter du linge de lit en ligne

Acheter du linge de lit en ligne

4.9
(358)
Écrire un avis
Plus
€ 15.99
Ajouter au panier
En Stock
Description

Voulez-vous acheter linge de lit en ligne ? Dans ce cas, découvrez l’assortiment du Géant du Matelas !

Het TEMPUR fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn.

Ervaar zelf het verschil…

Meer fietsplezier met een comfortabele oplossing 

Voordelen:

  • Het dekje past om ieder zadel (mountainbike, standaard fiets, hometrainer).

  • Het materiaal past zich aan de contouren van het lichaam aan, waardoor u meer comfort ervaart.

  • Het vermindert zadelpijn tijdens (lange) fietstochten.

  • De duurzame hoes staat garant voor langdurig gebruik.

  • U kunt kiezen uit 3 maten: Small - 27,5 cm x 18,5 cm x 3 cm (mountainbike), Medium - 28,5 cm x 25 cm x 3 cm (standaard fiets) of Large - 33,5 cm x 33 cm x 3 cm (hometrainer).

  • U heeft recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u het fietszadeldekje, binnen twee maanden, registreert via de website, krijgt u van ons 1 jaar extra garantie.

  • Het wordt gratis bij u afgeleverd

Bevestigen

Plaats het zadeldekje op het zadel. Zorg dat de hoes aan de zijkant goed om het zadel heen zit. Zet het zadeldekje vast met behulp van het koordje en gebruik het schuifje om het strak te trekken. 

Tip: haal het zadeldekje altijd van uw zadel af als u niet aan het fietsen bent. Laat het zadeldekje niet op uw zadel zitten als het regent.  

Wasvoorschriften

U kunt de hoes niet verwijderen. Alleen borstelen met een zachte borstel of eventuele vlekken verwijderen met een vochtige doek. Niet wassen in de wasmachine of in een bak water. Het TEMPUR materiaal kan beschadigd raken, wanneer het in aanraking komt met veel water.      

Samenstelling van het materiaal

Hoes: Microfi ber: Alcatraz – 100% polyester PU+Non

Slip: Jersey – 100% polyester


Deze reisset is een draagbaar slaapsysteem voor iedereen die niet van huis wil zonder TEMPUR matras en kussen. Mist u het TEMPUR gevoel als u niet in uw eigen bed slaapt? Met de TEMPUR reisset ervaart u het TEMPUR gevoel overal, waar u ook bent. Dit draagbare slaapsysteem bestaat uit een oplegmatras en een reiskussen, verpakt in een handige trolley op wielen. Voordelen De reisset is een lichte set die gemakkelijk mee te nemen is op reis. De tas is weerbestendig U kunt het drukverlagende comfort nu meenemen, waar u ook naartoe gaat. De afmeting van de oplegmatras is 70 x 200 x 3,5 cm. De afmeting van het reiskussen is 25 x 31 x 10/7 cm. De afmeting van de tas is 25 x 80 x 28,5 cm. Het gewicht van de complete reisset (inclusief tas) is 5,8 kg. De oplegmatras kan worden opgerold en worden vastgezet met riemen, zodat het makkelijk in de tas geplaatst kan worden. De vorm van het reiskussen is gebaseerd op het alom bekende TEMPUR Original hoofkussen en bevat ook dezelfde voordelen. De kleur is grijs. U kunt de hoes van zowel de oplegmatras als het reiskussen eenvoudig verwijderen. Deze is tevens wasbaar op 60 °C in de wasmachine. U heeft recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Het wordt gratis bij u afgeleverd (binnen België).


Voor een sereen effect in de slaapkamer is het Ebba dekbedovertrek van damai ideaal. het overtrek past goed bij een duurzaam en minimalistisch thema. kies de kleur die past in je slaapkamer en geniet jarenlang van comfort en een fijne nachtrust.

  • comfortabel overtrek van l 200/220 x b 240 cm

  • gemaakt van 100% biologisch katoen

  • zacht, sterk en slijtvast

  • hypoallergeen en huidvriendelijk

  • dubbele instopstrook over de volle breedte


Het dekbedovertrek Casa Brown van Damai is gemaakt van 100% katoen. Het is een heerlijk materiaal. Het voelt zacht en soepel aan, daarnaast is het ook ventilerend en vochtabsorberend. De vele positieve eigenschappen dragen bij aan het slaapcomfort, ongeacht het seizoen. Bij warmte biedt katoen verkoeling, zodra het kouder wordt houdt katoen juist de lichaamstemperatuur vast.

 

De strepen in het dessin geven het dekbedovertrek ook een moderne look.

 

Het dekbedovertrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.


100 % molton katoen 220gr/m2

Hoekhoogte 15 cm

60 graden wasbaar


Voor een sereen effect in de slaapkamer is het ebba dekbedovertrek van damai ideaal. het overtrek past goed bij een duurzaam en minimalistisch thema. kies de kleur die past in je slaapkamer en geniet jarenlang van comfort en een fijne nachtrust.

  • comfortabel overtrek van l 200/220 x b 240 cm

  • gemaakt van 100% biologisch katoen

  • zacht, sterk en slijtvast

  • hypoallergeen en huidvriendelijk

  • dubbele instopstrook over de volle breedte


Het groen gemêleerde dekbedovertrek Tangle is een frisse verschijning. De lichtgroene tint oogt fris en perfect voor het voorjaar. Het zeer fijn gestreepte dessin zorgt voor een unieke look. De dubbelzijdige print komt ook terug in de kussenslopen waardoor het een mooi geheel vormt. Combineer het zachtgroene dekbedovertrek met mooie accessoires, zoals een bijpassende plaid of sprei.


100 % katoen

Heerlijk zacht en sterk

Comfortabel

Wasbaar tot 60 graden

Hoekhoogte: 15 cm

145 counts, 115hg/m2

Linge de lit et parure de lit - Linvosges

Parure Tropical, Linge de lit de qualité

Tradilinge - Linge de Lit et de Maison de Création Française

Parure de lit 'Stitch' - 1 personne - rose/bleu - Kiabi - 30.00€

Parure de lit pas cher : acheter en ligne au meilleur prix - Sofareva

Linge de lit - Parures, draps, housses et taies

Linge de lit : les différentes matières à adopter

Comment choisir du linge de lit de qualité ?

Linge de lit Imprimé LISBONNE Satin de Coton 118fils/cm2 - LA

Haomy (Harmony Textiles) – Decoclico