Airstyler 5-i-1|Magic-Twist® – Atelier Ramatuelle

Airstyler 5-i-1|Magic-Twist® – Atelier Ramatuelle

4.5
(398)
Écrire un avis
Plus
€ 12.50
Ajouter au panier
En Stock
Description

Med Magic Twist™ AirStyler kan du enkelt få de vakreste bølger og krøller hjemme. Det er det som gjør Magic-Twist™ så spesiell  Med 5-i-1 Magic-Twist krøller produktet håret med luft i istedenfor ekstrem varme. Magic-Twist™ varmes opp til maksimalt 105 grader og kontrollerer temperaturen for å holde håret sunt, mykt og
Med Magic Twist™ AirStyler kan du enkelt få de vakreste bølger og krøller hjemme. Det er det som gjør Magic-Twist™ så spesiell  Med 5-i-1 Magic-Twist krøller produktet håret med luft i istedenfor ekstrem varme. Magic-Twist™ varmes opp til maksimalt 105 grader og kontrollerer temperaturen for å holde håret sunt, mykt og fritt for statisk elektrisitet.. På denne måten beskytter du hårets helse på lang sikt og unngår skader som kan være irreversible.   Hår som ser ut som om det kommer rett fra frisøren! Ved hjelp av kraftig negativ ioneteknologi sørger Magic-twist-settet for at håret ditt ser ut som du stylet det om morgenen - hele dagen lang. Hvordan fungerer Magic-Twist™? Magic-Twist blåser luft, men når du setter på krølledysen og nærmer deg enden av hårstrået, oppstår det en Coanda-effekt som suger inn enden med en hastighet på 1000 omdreininger i minuttet og på magisk vis vikler hårstrået rundt Magic-Twist™. Så selv med sensitivt hår får du eksepsjonelle krøller som holder hele dagen. Alle verktøyene for en superstjernes hår Magic Twist-settet inneholder 5 utskiftbare munnstykker slik at du kan få den perfekte looken. Enkel å bruke Magic-Twist® gjør alt arbeidet for deg! Den veksler mellom føne-, rette-, krølle- og blåsemodus ved å bytte mellom de 5 ulike spissene med et enkelt tastetrykk - genialt, ikke sant?

Edvivi Arietta 1-Light Antique Black Modern Glam Mini Chandelier with Tier Cascading Crystals

atelier ramatuelle airstyler 5 in 1|TikTok Search

HairStyler 5 in 1 - Pro V3 – Kurlisse

Cristol tiered pendant light in hand-rubbed, antiqued brass. Approx. 23.25H x 28W. Glass, globe bulb covers. Includes canopy, 6Dia. Uses 10 candelabra bulbs (type B); 40-watt max. Imported. Boxed weight, approximately 44 lbs.

Visual Comfort Cristol Tiered Chandelier, Hand-Rubbed Antique Brass

Airstyler 5-i-1|Magic-Twist® – Atelier Ramatuelle

IG INGLAM MegaAIR Styler, 5 in-1 Professional Hair

Airtsyler 5in1|Magic Twist™ – ZORRATO

Magic Hair Multi-Styler (5-in-1) – Grace Glamour

Produkter – Atelier Ramatuelle

5 in 1 Hot Air Styler (The Original) – Slayed Beauty